ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Δοκιμάστε την Healthbook εφαρμογή του iOS 8 σε ένα πρώτο demo στο iPhone σας [Video]

Δοκιμάστε την Healthbook εφαρμογή του iOS 8 σε ένα πρώτο demo στο iPhone σας [Video]

Healthbook-Demo

H Αpple αναμένεται να μας παρουσιάσει το iOS 8 στο επερχόμενο WWDC 2014 Keynote της την επόμενη βδομάδα. Μια σειρά χαρακτηριστικών και εφαρμογών λογικά θα παρουσιαστούν και μαζί με αυτά όλοι περιμένουν και την Healthbook εφαρμογή. Η εν λόγω σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα θα παρέχει στους χρήστες σημαντικές πληροφορίες για την υγεία τους όπως του παλμούς της καρδιάς, την εφίδρωση, την πυκνότητα του αίματος, το ζάχαρο, το βάρος και πολλά ακόμη.

Όλες αυτές οι φήμες λοιπόν αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή Jayaprasad Mohanan να δημιουργήσει ένα demo concept που μπορείτε μάλιστα να δοκιμάσετε στο iPhone σας κάνοντας κλικ εδώ.

Παρακάτω έχουμε και ένα βίντεο που και αυτό με την σειρά του προσπαθεί να μας παρουσιάσει όσο καλύτερα γίνεται την επερχόμενη εφαρμογή.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.