ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Δοκιμάστε το MixRadio στο iPhone σας σήμερα κάνοντας εγγραφή στην beta έκδοση του

Δοκιμάστε το MixRadio στο iPhone σας σήμερα κάνοντας εγγραφή στην beta έκδοση του

Screen Shot 2015-03-17 at 14.30.45

Το MixRadio πλέον δεν ανήκει στην Microsoft μετά την ολοκλήρωση εξαγοράς του από την Line. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός το MixRadio τρέχει αυτή την στιγμή ένα περιορισμένο beta πρόγραμμα τόσο για το iOS όσο και για το Android.

H εφαρμογή έχει 4 ενότητες που μπορείτε γρήγορα να βρείτε στην κεντρική της οθόνη – My Mix, Mixes, Create, και Offlined. Το My Mix δημιουργεί μια προσωπική μίξη των ειδών μουσικής που σας αρέσει και των αγαπημένων σας καλλιτεχνών δυναμικά. Το Mixes σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε διάφορες μίξης ανάλογα με το είδος της μουσικής και τον καλλιτέχνη. Μπορείτε μέσω του Create να δημιουργήσετε και εσείς δικές σας μίξεις.

Με το offline mixes μπορείτε να κατεβάσετε όποια μίξη θέλετε εσείς στην συσκευή σας είτε είναι από κάποια κατηγόρια είτε κάποια που έχετε δημιουργήσει εσείς.

Πηγαίνετε στο MixRadio website για περισσότερες πληροφορίες για το πως να ενταχθείτε στο beta αυτό πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.