ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Δριμεία κριτική άσκησε ο Eddy Cue για το νέο ντοκιμαντέρ για τον Steve Jobs

Δριμεία κριτική άσκησε ο Eddy Cue για το νέο ντοκιμαντέρ για τον Steve Jobs

steve

O Eddy Cue της Apple σίγουρα δεν εντυπωσιάστηκε ούτε λίγο για το νέο ντοκιμαντέρ για τον Steve Jobs που έκανε την εμφάνιση του πρόσφατα με τον τίτλο “Steve Jobs: The Man In the Machine.”

Το ντοκιμαντέρ που πρόσφατα αγοράστηκε από το CNN και το στούντιο Magnolia Pictures για επικείμενη διάθεση στο ευρύ κοινό υποστηρίζει πως είναι μια ειλικρινή και κριτική ματιά στον μεγάλο άντρα της Apple.

O Cue όμως μόνο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είδε και δεν δίστασε να ασκήσει κριτική για αυτό από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Screen Shot 2015-03-17 at 02.08.14

“Είμαι απίστευτα απογοητευμένο από το SJ: Man in the Machine. Έχει πολλές ανακρίβειες και είναι εχθρικό προς τον φίλο μου. Δεν ανταποκρίνεται στον Steve που ήξερα.” έγραψε συγκεκριμένα.

Αντιθέτως ο Cue αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple συμπεριλαμβανόμενου και του Tim Cook αναφέρουν πως το νέο βιβλίο για τον Steve Jobs με τίτλο Becoming Steve Jobs είναι η πρώτη προσπάθεια που πέτυχε και που παρουσιάζει τον Steve Jobs ακριβώς όπως ήταν.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου και πραγματικά το περιμένουμε πως και πως.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.