ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Εμφανίστε μια στρογγυλή ένδειξη μπαταρίας στην status bar του iPhone σας

Εμφανίστε μια στρογγυλή ένδειξη μπαταρίας στην status bar του iPhone σας

Resized-Circular-Battery

Το Alkaline είναι ένα από τα πιο δημοφιλή jailbreak tweak το οποίο επιτρέπει να δώσετε ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο εικονίδιο της μπαταρίας σας. Υπάρχουν μια σειρά από themes τα οποία μπορείτε να διαλέξετε και επίσης υποστηρίζει και themes τρίτων από την jailbreak κοινότητα.

Το τελευταίο λοιπόν theme που έκανε την εμφάνιση του σήμερα για το Alkaline ακούει στο όνομα Circular Battery και όπως αποκαλύπτει το όνομα του οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να έχουν μια στρογγυλή ένδειξη μπαταρίας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Circular Battery είναι ένα δωρεάν jailbreak theme που θα βρείτε στο Cydia στο MacCiti repo. Δεν χρειάζεται να έχετε το winterboard για την χρήση του αλλά όπως καταλαβαίνετε πρέπει να έχετε εγκατεστημένο πρώτα το Alkaline jailbreak tweak για να εκμεταλλευτείτε αυτό το theme.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.