ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Εντυπωσιακή αύξηση μπαταρίας για τα iPhone 6 σε σχέση με το 5s

Εντυπωσιακή αύξηση μπαταρίας για τα iPhone 6 σε σχέση με το 5s

9to5-image-2014-09-09-at-1-24-43-pm1

 

Τα νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 plus θα έχουν βελτιωμένη απόδοση μπαταρίας σε σχέση με το προγενέστερο 5s. Επιπλέον τα δύο μοντέλα θα έχουν διαφορετικό μέγεθος μπαταρίας….

Το iphone 6 θα υποστηρίζει έως και 50 ώρες μουσικής, 11 ώρες παρακολούθηση βίντεο και περιήγηση στο internet μέσω Wi-Fi, 10 ώρες περιήγηση μέσω 3G και LTE, 14 ώρες ομιλίας και 10 ημέρες standby.

Το iphone 6 plus  θα υποστηρίζει έως και 80 ώρες μουσικής, 14 ώρες παρακολούθηση βίντεο, 12 ώρες περιήγηση στο internet μέσω Wi-Fi, 12 ώρες περιήγηση μέσω 3G και LTE, 24 ώρες ομιλίας και 16 ημέρες standby.

Ασφαλώς θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε στην πράξη, αλλά προς ώρας οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι σαφώς σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι.

 

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.