ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Επέκταση του iOS Beta Testing στους υπαλλήλους των Apple Store

Επέκταση του iOS Beta Testing στους υπαλλήλους των Apple Store

1410900940-ios8

Είδαμε πριν καιρό πως η Apple έδωσε την δυνατότητα σε ένα ευρύ κοινό να δοκιμάσει το OS X Yosemite χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι ως developers σε κάποιο από τα προγράμματα που προσφέρει η εταιρεία. Τώρα βλέπουμε πως αυτός ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο και στις δοκιμές των δοκιμαστικών iOS εκδόσεων. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την ίδια την εταιρεία, η Apple πολύ σύντομα θα αρχίσει να κάνει διαθέσιμες τις δοκιμαστικές εκδόσεις (beta) στους υπαλλήλους της στα Apple Store ανά τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση προέρχεται από το 9to5Mac και συγκεκριμένα από τον Mark Gurman, ο οποίος αναφέρει συγκεκριμένα:

Apple will begin providing select retail store employees access to upcoming versions of iOS in order to widen its pre-release testing program, according to multiple sources. The program will begin in the near-future with an upcoming iOS release, perhaps version 8.2, which is slated to be released alongside the Apple Watch.

Η κίνηση αυτή ενδεχομένως να βοηθήσει την Apple να επιλύσει πολλά από τα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται και πολύ πιο γρήγορα από ότι τις προηγούμενες φορές.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.