ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Επιστροφή στα θρανία με φοιτητικές εκπτώσεις σε Mac και iPad

Επιστροφή στα θρανία με φοιτητικές εκπτώσεις σε Mac και iPad

906x343_iPad

Αν είστε φοιτητής ή εκπαιδευτικός, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε iPad με εκπαιδευτική έκπτωση 10% και Mac με έκπτωση 12%! Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της iSystem, στο Χαλάνδρι (Μεσογείων 269) ή στα Σπάτα (Smart Park), από την Παρασκευή 22 Αυγούστου ως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου για να εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά!

Η προσφορά ισχύει για ένα τεμάχιο Mac και ένα τεμάχιο iPad ανά πελάτη και αφορά όλα τα τρέχοντα μοντέλα Mac (φορητά + σταθερά) και όλα τα τρέχοντα iPad (iPad Αir, iPad Retina, iPad mini και iPad mini Retina).

Δ∆ικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όσοι είναι φοιτητές σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα/ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ κλπ (Δ∆εν ισχύει για μαθητές Δ∆ημοτικού/Γυμνασίου/Λυκείου) καθώς και όσοι είναι εκπαιδευτικοί, δάσκάλοι ή καθηγητές οποιασδήποτε βαθμίδας ιδιωτικού ή δημόσιου οργανισμού.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.