ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Επιστροφή χρημάτων από την Apple σε εκείνους αγόρασαν το Peace ad blocker

Επιστροφή χρημάτων από την Apple σε εκείνους αγόρασαν το Peace ad blocker

peace-iphone6-hero-2

H Apple έχει αρχίσει την αυτόματη επιστροφή χρημάτων σε εκείνους τους χρήστες που αγόρασαν στο Peace ad blocker για το iOS 9, πριν ακόμη το κατεβάσει από το App Store, από τον developer Marco Arment που μόλις το είχε ανεβάσει στο App Store. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Arment στο προσωπικό του blog, η αυτόματη επιστροφή χρημάτων από την μεριά της Apple, αποτελεί μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση:

As far as I know, this effectively never happens. When I decided to pull the app, I asked some Apple friends if this was even possible, and we all thought the same thing: iTunes billing works the way it works, period, and no special cases can be made.

Ωστόσο, η ίδια η Apple, επικοινώνησε με τον Arment, προκειμένου να τον ενημερώσει πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για επιστροφή χρημάτων, σε όλους εκείνους τους χρήστες που αγόρασαν την εφαρμογή. Πριν από αυτό, ο ίδιος ο Arment, αναφέρει πως περισσότεροι από 13,000 χρήστες είχαν επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό τους, χρησιμοποιώντας την manual διαδικασία που πρέπει να κάνει ένας χρήστης, σε περίπτωση που θέλει να ζητήσει επιστροφή χρημάτων, για μία εφαρμογή. Αν τυχαίνει να έχετε αγοράσει την εφαρμογή, τότε θα λάβετε σύντομα κάποια ενημέρωση από την Apple για την επιστροφή χρημάτων, στις επόμενες δύο εργάσιμες ημέρες.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.