ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Επιτέλους ένα iWatch concept που δεν μοιάζει με ρολόι

Επιτέλους ένα iWatch concept που δεν μοιάζει με ρολόι

iWatch-concept-Home-Todd-Hamilton-001

Εδώ και πολύ καιρό πολλοί σχεδιαστές και όχι μόνο αναρωτιούνται για το πως θα μοιάζει το επερχόμενο iWatch της Apple. Ότι concept έχουμε δει και σας παρουσιάσει μέχρι και σήμερα είχαν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό και αυτό δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως όλα έμοιαζαν με ένα ρολόι χειρός.

Η Apple όμως θέλει να επαναπροσδιορίσει την εν λόγω κατηγορία και αν σκεφτούμε πως από πίσω βρίσκεται το επαναστατικό μυαλό του Jonathan Ive τότε ίσως εμφανισιακά το iWatch μπορεί να μην μοιάζει με ένα κοινό ρολόι χειρός.

Με αυτό το σκεπτικό ο 3D σχεδιαστής Todd Hamilton αποφάσισε σήμερα να αναβαθμίσει το concept του Thomas Bogner’s Nike FuelBand iWatch και τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε είναι άκρως εντυπωσιακά.

iWatch-concept-Run-Todd-Hamilton-001

iWatch-concept-Siri-Todd-Hamilton-001

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.