ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Εσωτερικό έγγραφο της Samsung δείχνει πως βασικός στόχος της εταιρείας είναι να κερδίσει την Apple

Εσωτερικό έγγραφο της Samsung δείχνει πως βασικός στόχος της εταιρείας είναι να κερδίσει την Apple

Featured21

H δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung καλά κρατεί. Αν περιμένατε πως στο φως της δημοσιότητας θα εμφανιζόντουσαν μόνο εμπιστευτικά έγγραφα της Apple μάλλον κάνατε λάθος μιας και σήμερα είχαμε και τις πρώτες αποκαλύψεις από το στρατόπεδο της Samsung.

Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφα από την ενδοεταιρικά μιας παρουσίασης με τίτλο 2011 Summary & Lessons Learned / 2012 Business Forecast, δείχνουν πως ο Κορεατικός κολοσσός θεωρεί την Apple ως μια πολύ σημαντική, μεγάλη και άμεση απειλή για την εταιρεία τους. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί πως το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου δεν αναφέρει πολλούς τεχνολογικούς στόχους αλλά εστιάζει και αναπτύσσει στρατηγικές για την ενδυνάμωση της μάρκας Galaxy και στην διαφήμιση της για μέσα στο 2012.

samsung

Η Samsung ανησυχούσε και ανησυχεί λοιπόν για το γεγονός ότι οι καταναλωτές μπαίνουν σε ένα μαγαζί ζητώντας απ ευθείας ένα iPhone χωρίς να είναι ανοιχτοί σε άλλες επιλογές της αγοράς.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.