ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Εφαρμογές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά

Εφαρμογές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά

app-store

Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά, καλό είναι να φροντίζουν έγκαιρα για τον τρόπο διασκέδασής τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου η εμπειρία να μείνει σε όλους αξέχαστη… μακριά από γκρίνιες και παράπονα, που οφείλονται στην κούραση και τη βαρεμάρα.

Στις μέρες μας η διαδικασία αυτή γίνεται πιο εύκολη χάρη στις «έξυπνες» συσκευές και τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε τις κατάλληλες εφαρμογές για να απασχοληθούν τα παιδιά σας, όταν σας τελειώσουν οι ευφάνταστες ιδέες για παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση και αφήστε τα να χαλαρώσουν (κι εσείς μαζί τους) με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Μέχρι 4 ετών

1. Little Fox Music Box

Διατίθεται σε συσκευές iOS, Android, Amazon/Kindle.

Οι μικροί φίλοι μπορούν να τραγουδήσουν παιδικά τραγούδια, κοιτώντας τα αντίστοιχα animations, ή να «παίξουν» με τη δική τους φωνή, ηχογραφώντας τη δική τους εκδοχή.

2. Petting ZooΔιατίθεται σε συσκευές iOS, Android, Amazon/Kindle.

Διαδραστικά κινούμενα σχέδια με διάφορα είδη ζώων θα διασκεδάσουν τα παιδιά, όσο εσείς προσπαθείτε να βρείτε στο χάρτη σε ποια έξοδο πρέπει να βγείτε.

Ετών 5–8

Tiny Thief

Διατίθεται δωρεάν σε iOS, Android.

Ένα μεσαιωνικό βασίλειο, από τους δημιουργούς του Angry Birds, στο οποίο ο παίκτης προσπαθεί να αρπάξει το βραβείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους φρουρούς.

Ετών 9–12

Minecraft

Διατίθεται σε συσκευές iOS, Android.

Στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι η δημιουργία και επιβίωση ενός κόσμου, όπως «γεννήθηκε» στη φαντασία των παιδιών. Θέλουν δέντρα με μπλε κορμούς, ή να πολεμήσουν ένα σκελετό με ένα σπαθί φτιαγμένο από διαμάντι; Όλα είναι δυνατά μέσα από αυτή την εφαρμογή.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Πηγή: Newsbeast.gr

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.