ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η… ανάσταση του iPhone 4

Η… ανάσταση του iPhone 4

CB87E522D86D06E9B6D89944151C38F8

Θα μπορούσε να είναι φάρσα ή ανέκδοτο, αλλά η πληροφορία έρχεται από έγκυρες πηγές!

Η Apple αποφάσισε να επανεκκινήσει τη γραμμή παραγωγής του iPhone 4, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Πενήντα με εξήντα χιλιάδες iPhone 4 που κατασκευάστηκαν το Δεκέμβριο του 2013 είναι έτοιμα να λανσαριστούν στην αγορά της Ινδίας, ενώ στο Apple Store της Βραζιλίας εμφανίστηκαν διαθέσιμα iPhone 4, ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Η επιλογή της Apple να κατασκευάζει από την αρχή (και όχι να ανασύρει από τις αποθήκες της) ένα μοντέλο που βρίσκεται τρεις γενιές πίσω από το iPhone 5S, αποδεικνύει την αγωνία της βιομηχανίας τεχνολογίας να κυριαρχήσει σε παρθένες αγορές όπως της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Κίνας ή της Ινδονησίας.

Εάν όντως οι χώρες αυτές κατακλυστούν από καινούρια iPhone 4 και το εγχείρημα αποδώσει οικονομικά, να είστε σίγουροι ότι σε έναν χρόνο θα έχουμε την «ανάσταση» του iPhone 4S, σε δύο χρόνια την επιστροφή του iPhone 5 κ.ο.κ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Πηγή:Newsbeast.gr 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.