ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Η ανανέωση του iPad μπορεί να φέρει ένα 10.9-ιντσών μοντέλο χωρίς πλαίσια

Η ανανέωση του iPad μπορεί να φέρει ένα 10.9-ιντσών μοντέλο χωρίς πλαίσια

Both-iPad-Pro

Η Apple λογικά θα ανανεώσει και τα δύο iPad Pro την επόμενη χρονιά και ο αναλυτής της Barclays αναφέρει πως η εταιρεία ίσως παρουσιάσει και ένα νέο μοντέλο.

Με βάση πληροφοριών από την παραγωγική αλυσίδα της Apple το νέο iPad Pro μοντέλο θα έρθει στις 10.9″. Κάτι τέτοιο θα γίνει εφικτό με την εταιρεία να αλλάζει τον σχεδιασμό του σε έναν χωρίς πλαίσια πετυχαίνοντας έτσι την πρακτικά μη αύξηση του όγκου της συσκευής που οι διαστάσεις της θα είναι σχεδόν ίδιες με αυτού των 9.7″

Όπως και στην περίπτωση του iPhone 8 για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό το Home Button θα πρέπει να μπει εσωτερικά της οθόνης.

Η προσθήκη αυτή σημαίνει πως το 9.7 ιντσών iPad Pro θα γίνει η οικονομική επιλογή της Apple μαζί με το 7.9 ιντσών iPad Mini 4 με το οποίο θα πορευτεί η Apple και τον άλλο χρόνο χωρίς να γίνει κάποια αναβάθμιση σε αυτό.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.