ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η γνώμη των χρηστών Apple Watch μετράει για την Apple

Η γνώμη των χρηστών Apple Watch μετράει για την Apple

SB-LL-MB-Apple-Watch-800x400

Η Apple είναι προς το παρόν στην διαδικασία συλλογής σχολίων και παραπόνων από τους χρήστες του Apple Watch. Η εταιρεία έχει αρχίσει να στέλνει μηνύματα email, στα οποία συμπεριλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο, στο οποίο ρωτάει τους χρήστες για το ποια είναι η εμπειρία τους με το Apple Watch.

H ίδια η Apple αναφέρει τα εξής:

Apple values your opinion and invites you to participate in a survey about Apple Watch. Your responses will remain completely confidential and results will be reported only in aggregate. We appreciate your input.

Το ερωτηματολόγιο, θα έλεγε κανείς πως είναι αρκετά άμεσο στις ερωτήσεις του. H Apple ρωτάει για την χρονική διάρκεια που έχετε στην κατοχή σας το Apple Watch, τον τρόπο χρήσης του και εκτός των υπολοίπων, αν χρησιμοποιείτε διαφορετικά bands κατά την καθημερινή του χρήση.

Με τα δεδομένα τα οποία προέρχονται από αυτά τα ερωτηματολόγια, η Apple θα μπορεί να έχει μια καλύτερη αίσθηση για το πως οι χρήστες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν το Apple Watch. To πιο πιθανό είναι πως η Apple θα λάβει αυτά τα δεδομένα και θα τα χρησιμοποιήσει προκειμένου να βελτιώσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Apple Watch στις μελλοντικές εκδόσεις και αναβαθμίσης της συσκευής.

Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στο ερωτηματολόγιο, τότε ελέγξτε το email σας, όπου πιθανότατα η Apple θα σας έχει στείλει ένα σύνδεσμο, όπου θα σας ανακατευθύνει στο ερωτηματολόγιο.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.