ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η δυνατότητα καρφιτσώματος (pin) των ιστοσελίδων στον νέο Safari του El Capitan

Η δυνατότητα καρφιτσώματος (pin) των ιστοσελίδων στον νέο Safari του El Capitan

To Safari του OS X El Capitan θα έρθει με κάποια νέα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία θα είναι η δυνατότητα καρφιτσώματος (pin) οποιασδήποτε σελίδας στην γραμμή με τις ανοιχτές καρτέλες.

ox-x-el-capitan-safari

Κατά την διάρκεια του WWDC 2015, η Apple έκανε μια πλήρη παρουσίαση για τα νέα χαρακτηριστικά με τα οποία θα έρχεται ο Safari στο νέο OS X El Capitan. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν pin κάποια συγκεκριμένα websites στην γραμμή με τις ανοιχτές καρτέλες.

Οι συγκεκριμένες σελίδες που θα έχουν γίνει pinned θα φορτώνουν αμέσως με το που θα ανοίγει ο Safari. Επίσης, η Apple έδειξε πως ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει mute οποιοδήποτε ήχο που προέρχεται από ένα συγκεκριμένο website, πατώντας πάνω στην γραμμή διεύθυνσης (address bar).

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.