ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Η δωρεάν περίοδος του Apple Music λήγει αύριο – Πως να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής

Η δωρεάν περίοδος του Apple Music λήγει αύριο – Πως να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής

video.yahoofinance.com@10d815b5-1cb5-35b6-9887-406d226c4c9e_FULL

Η Apple έχει μια μεγάλη μέρα αύριο καθώς η δωρεάν τρίμηνη συνδρομή του Apple Music λήγει και επίσημα την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου. Έτσι λοιπόν η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα κύμα ειδοποιήσεων σε όσους γίναν συνδρομητές προσπαθώντας να τους πείσει για να ανανεώσουν την συνδρομή τους.

Αν έχετε κάνει εγγραφή για τους πρώτους 3 μήνες της δωρεάν αυτής υπηρεσίας και έχετε ξεχάσει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση, μπορείτε να το κάνετε σήμερα κιόλας προτού η Apple χρεώσει την πιστωτική σας κάρτα με $9.99 το μήνα.

Παρακάτω σας έχουμε τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για αυτόν το σκοπό.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή του Apple Music στο iPhone, iPod touch ή iPad.

Βήμα 2: Κάντε Tap στο εικονίδιο του Profile στην πάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε View Apple ID.

Βήμα 3: Μόλις βάλετε τα Apple ID στοιχεία σας θα μεταφερθείτε στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Βρείτε το Subscriptions και κάντε tap στο Manage.

Βήμα 4. Θα έχετε μια λίστα από τα subscription services – τις συνδρομητικές υπηρεσίες σας. Διαλέξτε αυτή που λέει Apple Music.

Βήμα 5. Στο Apple Music Membership βρείτε το Automatic Renewal και γυρίστε το στην θέση OFF.

auto-renewal

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.