ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η εγκατάσταση Windows μέσω Boot Camp δεν απαιτεί πλέον USB στo El Capitan

Η εγκατάσταση Windows μέσω Boot Camp δεν απαιτεί πλέον USB στo El Capitan

Το OS X El Capitan είναι διαθέσιμο από σήμερα για το κοινό, και κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να ανακαλύπτουν ενδιαφέρουσες αλλαγές και τι κανούργιο έχει να προσφέρει το νέο αυτό λειτουργικό σύστημα. Το Boot Camp έχει αποκτήσει την ικανότητα να μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μέρος των Windows, για παράδειγμα, χωρίς ένα USB drive.

tumblr_inline_nv5uoowV4l1rw87o8_500

Το Boot Camp έρχεται με ένα τροποποιημένο περιβάλλον που τοποθετεί την επιλογή ISO της εικόνας και τον διαχωρισμό τους σε μία μόνο οθόνη, επιτρέποντας στο χρήστη να επιλέγει εύκολα μια εικόνα ISO και τμήμα του σκληρού δίσκου πριν την εγκατάσταση των Windows. Μόλις το Boot Camp Assistant ολοκληρώσει τα καθήκοντά του, ο υπολογιστής επανεκκινείται με τις κανονικές διαδικασίες εγκατάστασης των Windows.

Η αλλαγή έρχεται από την Apple:

”Boot Camp Assistant doesn’t just create a Boot Camp partition, but also creates an additional partition called “OSXRESERVED” that is FAT32 formatted.  It places this partition right after the recovery partition, and before the Boot Camp partition…”

Το ”OSXRESERVED” περιλαμβάνει όλα τα αρχεία για εγκατάσταση, οδηγούς για το Boot Camp και τα αρχεία EFI που απαιτούνται για να δημιουργήσετε και να εκκινήσετε τα Windows.”Όταν τα Windows εγκατασταθούν και ο χρήστης κάνει boot ξανά στα OS X, τότε το partition “OSXRESERVED” αφαιρείται και ο χώρος που έχει καταληφθεί για το συγκεκριμένο partition, προστίθεται και πάλι στο parition του OS X”.

Οι μόνοι El Capitan υπολογιστές Mac που υποστηρίζουν τη νέα μονάδα και την εγκατάσταση των Windows USB είναι το 11- και 13-ιντσών MacBook Air, το 13- και 15-ιντσών MacBook Pro και το Pro Mac.

Σχολιασμός στο Forum

 

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.