ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η εφαρμογή του Facebook αναβαθμίστηκε προσφέροντας offline δημοσιεύσεις και καλύτερο News Feed

Η εφαρμογή του Facebook αναβαθμίστηκε προσφέροντας offline δημοσιεύσεις και καλύτερο News Feed

facebook_cards_fake_hero

Η Facebook έκανε μια σημαντική αναβάθμιση στην έκδοση 10.0 της δωρεάν iOS εφαρμογής της που σας επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε δημοσιεύσεις ακόμη και όταν δεν είστε συνδεμένοι στο διαδίκτυο. Δημοσιεύσεις που θα δημιουργούνται κατά αυτό τον τρόπο θα αποθηκεύονται στα drafts και η εφαρμογή θα τις κοινοποιεί άμεσα μόλις συνδεθείτε με κάποιο δίκτυο.

Επίσης η ανανεωμένη αυτή έκδοση για iPhone και iPad κάνει ευκολότερο το preview τον δημοσιεύσεων σας προτού τις κοινοποιήσετε.

Τέλος έχουμε μια σειρά βελτιώσεων στο News Feed.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η Facebook επίσης δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Facebook Now που θα είναι παρόμοιο με την υπηρεσία Google Now της Google με την μορφή καρτών.

Αυτές οι κάρτες μοιάζουν σαν αυτές παρακάτω:

Facebook-Now-cards-TechCrunch-001

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της Facebook δωρεάν από το App Store εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.