ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η εφαρμογή του Gmail για Android και iOS απέκτησε Smart Reply

Η εφαρμογή του Gmail για Android και iOS απέκτησε Smart Reply

gmail_smart_reply.0-780x520

Η επίσημη εφαρμογή του Gmail για Android και iOS απέκτησε το αρκετά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Smart Reply.

H Google για ακόμη μια φορά στηριζόμενη σε αλγόριθμους μηχανικής μάθησης θα μπορεί να καταλαβαίνει τα email σας που έχετε στο inbox σας και να σας προτείνει κατάλληλες απαντήσεις αυτοματοποιημένα.

Όταν λοιπόν ξεκινάτε να δημιουργείτε ένα email το Smart Reply αυτόματα θα σας προτείνει 3 έτοιμες απαντήσεις με βάση το περιεχόμενο του αρχικού email που έχετε λάβει.

Το Smart Reply θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην Αγγλική γλώσσα και τις επόμενες εβδομάδες στα Ισπανικά ενώ περισσότερες γλώσσες – ευελπιστούμε και τα Ελληνικά – θα προστεθούν σύντομα από την Google.

Τέλος η εταιρεία αναφέρει πως κανένας άνθρωπος δεν θα δει το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας και πως η όλη διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και αυτοματοποιημένη.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.