ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Η εφαρμογή Greece: History & Culture ανασχεδιαστήκε για το iOS 7 (Promo Codes)

Η εφαρμογή Greece: History & Culture ανασχεδιαστήκε για το iOS 7 (Promo Codes)

Μόλις δημοσιεύτηκε στο App Store ή νέα έκδοση της εφαρμογής Greece: History & Culture (App Store Link) από τους 2 Έλληνες developers που έχουν δημιουργήσει αίσθηση με την φανταστικά αυτή δουλειά τους τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

H νέα έκδοση είναι εντελώς επανασχεδιασμένη για το iOS7 και φέρνει μια σειρά από νέες λειτουργίες καθώς και ενημερωμένο περιεχόμενο.

Η εφαρμογή «Greece: History and Culture» είναι η πρώτη και, μέχρι στιγμής, μοναδική εφαρμογή για iPhone και iPad, που παρουσιάζει την Ελληνική ιστορία, προϊστορία και πολιτισμό. Μες από τις σελίδες της Εφαρμογής, ο χρήστης, είτε είναι επισκέπτης της Ελλάδας είτε λάτρης της ιστορίας της, μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, ώστε να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για κάθε περίοδο του παρελθόντος της ή για να εντάξει μουσειακά εκθέματα και αρχαιολογικούς χώρους που τον ενδιαφέρουν, στο ιστορικό και πολιτισμικό τους πλαίσιο.

Αφήνοντας  το σχόλιο σας εδώ θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα πέντε συνολικά promo codes της εφαρμογής 

screen568x568

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.