ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple μπορεί να μειώσει τις τιμές των 13″ MacBook Pros αντικαθιστώντας τα MacBook Air

Η Apple μπορεί να μειώσει τις τιμές των 13″ MacBook Pros αντικαθιστώντας τα MacBook Air

hello-again-event-macbook-pro-prices

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Economic Daily News η Apple είναι πολύ πιθανό φέτος να μειώσει σημαντικά την τιμή των 13 ιντσών MacBook Pro χωρίς Touch Bar έτσι ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις τους μέσα στο 2017.

Πηγές της βιομηχανίας κάνουν λόγο πως ένα πιο οικονομικό 13 ιντσών MacBook Pro χωρίς την Touch Bar τελικά θα αποτελέσει των αντικαταστάτη του 13 ιντσών MacBook Air.

Oι αναλυτές προβλέπουν πως οι πωλήσεις των Mac θα αυξηθούν φέτος κατά ένα 10% και θα φτάσουν τα 15 εκατομμύρια συσκευές εξαιτίας των αναβαθμίσεων και της στρατηγικής της Apple φέτος.

Επίσης αναφέρουν πως η ζήτηση για τα νέα MacBook Pro με την Touch Bar παραμένει πολύ μεγάλη.

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής της KGI Ming-Chi Kuo πιστεύει πως η Apple φέτος θα αναβαθμίσει τα 12 ιντσών MacBook ακόμη και το 2ο τρίμηνο του 2017 με περισσότερη RAM ενώ Kaby Lake επεξεργαστές θα έρθουν στην Pro κατηγορία το 3ο τρίμηνο του 2017.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.