ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η πρώτη iOS 9.2 beta έγινε διαθέσιμη

Η πρώτη iOS 9.2 beta έγινε διαθέσιμη

iOS-9.2-beta-1-main

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της πρώτης μεγάλης αναβάθμισης του iOS 9 και η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την iOS 9.2 beta 1 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της.

Το πιο πιθανό είναι πως αυτή η νέα έκδοση θα εστιάσει περισσότερο σε bug διορθώσεις και βελτιώσεις στην απόδοση ειδικά μιας και το iOS 9.1 έφερε ήδη μια σειρά νέων χαρακτηριστικών όπως νέα emoji, Live Photo διορθώσεις, νέα wallpapers, keyboard tweaks, και υποστήριξη για το νέο Apple TV και iPad Pro.

ios92-780x168

Η νέα αυτή αναβάθμιση είναι διαθέσιμη απ ευθείας από το Apple Developer Center για iPhone, iPad, και iPod Touch. Οι σημειώσεις αυτής της κυκλοφορίας δεν αναφέρουν κάποιο νέο χαρακτηριστικό αλλά τονίζεται πως έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στο Safari ViewController.

Εγκαθιστούμε αυτή την έκδοση και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε από τις σελίδες μας άμεσα!

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.