ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η συμφωνία Apple – Beats ήταν κοντά σε κατάρρευση πάρα αυτά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Η συμφωνία Apple – Beats ήταν κοντά σε κατάρρευση πάρα αυτά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Apple-Beats

Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες από την στιγμή που σας μεταφέραμε την είδηση πως η Apple ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Beats Electronics αλλά ακόμη δεν έχουμε ακούσει καμιά επιβεβαίωση πέρα από μια πληθώρα εικασιών και θεωριών του πως και του γιατί.

Η ηρεμία και η σιωπή που επικρατεί πλέον έκανε πολλούς να πιστέψουν πως μάλλον η συμφωνία απέτυχε και σύμφωνα με μια νέα αναφορά σήμερα όντως κάτι τέτοιο ήταν πολύ κοντά αλλά οι διαπραγματεύσεις ακόμη συνεχίζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το TechCrunch σήμερα η συμφωνία αν και πέρασε από αρκετά κύματα τελικά θα ολοκληρωθεί.  Για την ακρίβεια διαβάζουμε:

“Σύμφωνα με πηγές πολύ κοντά στις δύο εταιρείες είχαμε την επιβεβαίωση πως η εξαγορά της Beats από την Apple τελικά θα ολοκληρωθεί παρά το γεγονός πως πολλές φορές οι συνομιλίες οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Οι πηγές δίνουν πλέον 70% πιθανότητες πλέον να κινήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί η συμφωνία”

Φήμες από την Ασία επίσης ανέφεραν σήμερα πως και η Samsung κινήθηκε στην εξαγορά της Beats στις αρχές του χρόνου αλλά η διαπραγματεύσεις είχαν άδοξο τέλος σε αντίθεση με την Apple που όλα δείχνουν εκτός δραματικού απροόπτου πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.