ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η ταινία ”Steve Jobs” κάνει εντυπωσιακό ντεπούτο αλλά σε περιορισμένη έκδοση

Η ταινία ”Steve Jobs” κάνει εντυπωσιακό ντεπούτο αλλά σε περιορισμένη έκδοση

Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός οπαδών ήταν σε θέση να δoυν την ταινία ”Steve Jobs” το Σαββατοκύριακο, χάρη στην αρχική κυκλοφορία της που περιορίστηκε μόνο στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, στις 9 Οκτωβρίου. Παρά την περιορισμένη κίνηση, η ταινία με σκηνοθέτη τον Danny Boyle έκανε ντεμπούτο με εντυπωσιακούς αριθμούς, κάνοντας $ 521.000 το πρώτο Σαββατοκύριακο.

steve-jobs-film-800x460

 

Η κυκλοφορία της ταινίας θα επεκταθεί σε 25 νέες αγορές και 60 κινηματογράφους στις 16 Οκτωβρίου και στη συνέχεια σε 2.000 κινηματογράφους στις 23 Οκτωβρίου.

Η Universal ελπίζει ότι αυτοί οι αριθμοί της περιορισμένης κυκλοφορίας θα μεταφραστούν σε μεγαλύτερες αποδόσεις όταν το ”Steve Jobs” κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κυκλοφορία του το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι τρέχουσες προβλέψεις των αναλυτών αναφέρουν ότι θα γίνει τουλάχιστον ένα άνοιγμα 20 εκατομμυρίων $ για τη νέα ταινία αυτό το Σαββατοκύριακο, που θα οδηγούν στην αγορά των προϊόντων της Apple και σε μεγάλο βαθμό θα αποσπαστούν τα πρώτα θετικά σχόλια.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.