ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η τελευταία αναβάθμιση firmware στα Macbook Air φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά

Η τελευταία αναβάθμιση firmware στα Macbook Air φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά

apple-mba-13-top-white-1

Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση firmware EFI (έκδοση 2.9) για τα μοντέλα  MacBook Air mid-2011 την περασμένη εβδομάδα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του υπολογιστή που θα μπορούσαν να έχουν κατά την διαδικασία του wake from sleep, αλλά πρόσφατα οι χρήστες που το εγκατέστησαν έχουν αρχίσει να αναφέρουν στο forum υποστήριξης της εταιρείας πως το λογισμικό σε πολλές περιπτώσεις αποτύγχανε να εγκατασταθεί σωστά και σε αρκετές περιπτώσεις τα Airs έμεναν brickαρισμένα…..

Ενώ ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι τα MacBook τους έκλειναν για αρκετές ώρες μόνο για να ξανανοίξουν ξαφνικά, άλλοι υποστηρίζουν ότι τα μηχανήματά τους ούτε καν ξεκινούσαν. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χρήστες διαπίστωσαν  ότι το App Store ζητούσε να εγκαταστήσουν την ενημέρωση ξανά και ξανά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για επιτυχή επίλυση του θέματος, ακόμα και μέσα από τα κανάλια του AppleCare.

Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση, ίσως να είναι καλύτερα να μην το κάνετε έως ότου η Apple ξεκαθαρίσει το πρόβλημα με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου update.

Credit tο: Jimakris

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.