ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η φιλανθρωπική δημοπρασία του Tim Cook δεν έπιασε τα περσινά επίπεδα

Η φιλανθρωπική δημοπρασία του Tim Cook δεν έπιασε τα περσινά επίπεδα

iMpr0QRm47YA

H δεύτερη φιλανθρωπική δημοπρασία η οποία προσφέρει σε ένα τυχερό να καθίσει με τον Tim Cook για ένα καφέ έκλεισε πριν από λίγο με το τελικό ποσό να ανέρχεται στα $330.000 με το τελευταίο ποντάρισμα να προέρχεται από το RFK Center for Justice & Human Rights.

Ο νικητής που η ταυτότητα του δεν επισημοποιείτε θα έχει την ευκαιρία να έχει ένα μεσημεριανό καφέ και φαγητό με τον Tim Cook στα κεντρικά γραφεία της Apple. Στην προσπάθεια του ο Tim Cook να κάνει ακόμη πιο δελεαστική την προσφορά πριν λίγες μέρες μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανέφερε πως ο νικητής θα έπαιρνε και ένα VIP εισιτήριο για το επερχόμενο event της Apple. Κάτι αρκετά σπάνιο μιας και ο τυχερός θα μοιραστεί την πρώτη θέση στο αμφιθέατρο ανάμεσα στους Craig Federighi και Phil Schiller.

Screen Shot 2014-05-14 at 12.55.36 AM

Η περσινή προσπάθεια που έγινε πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό είχε πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αν αναλογιστεί κάποιος πως ο νικητής έδωσε $610.000.

Η εκτιμώμενη αξία φέτος για την φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια ήταν τα $100.000 κάτι το οποίο σημαίνει πως είχαμε μια επιτυχία για ακόμη μια φορά αλλά είμαστε σίγουροι πως η Apple θα ήθελε τουλάχιστον να πιάσει τα περσινά επίπεδα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.