ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση του ‘no new email’ bug του OS X Mail

Η Apple έδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση του ‘no new email’ bug του OS X Mail

screen-shot-2013-10-31-at-7-49-56-pm

Με το λανσάρισμα του OS X Mavericks πέρυσι υπήρχαν μια σειρά παραπόνων χρηστών της επίσημης εφαρμογής Mail της Apple και συγκεκριμένα με τον συγχρονισμό της με λογαριασμούς του Gmail. Η Apple έλυσε μια σειρά πολλών bug με μια σειρά από patches που έκανε διαθέσιμη αλλά δυστυχώς υπάρχει ακόμη ένα που δεν επιτρέπει στην εφαρμογή να δεχτεί νέα email.

Αντί λοιπόν η εταιρεία να λανσάρει ένα νέο patch έδωσε μια σειρά οδηγιών που πρέπει να ακολουθήσει ο χρήστης αν αντιμετωπίζει το εν λόγω πρόβλημα.

Symptoms

For some email providers, new email messages in Mail may only appear to arrive when Mail is first opened. No new email arrives until Mail is quit and reopened.

Resolution

Quitting and reopening Mail forces t to re-establish a connection to the email server. You can use these steps to receive new mail messages without quitting Mail:

  1. Choose Mailbox > Take All Accounts Offline.
  2. Choose Mailbox > Get All New Mail.

As a shortcut, you can also add the Take All Accounts Offline and Get Mail buttons to your Mail toolbar.

  1. Choose View > Customize Toolbar.
  2. Drag the Take All Accounts Offline button to the Toolbar if it is not there already.
  3. Drag the Get Mail button to the Toolbar if it is not there already.
  4. Click Done

To receive new mail messages, click the Take Offline button, then click the Check Mail button.

Με απλά λόγια λοιπόν η Apple λέει στους χρήστες της να κάθε φορά που έχουν πρόβλημα να κλείνουν και να ξανά ανοίγουν την εφαρμογή. Ευελπιστούμε πως η νέα έκδοση του λογισμικού OS X 10.9.2 αντιμετωπίζει καλύτερα το εν λόγω πρόβλημα από αυτό τον τρόπο που ειλικρινά δεν μας ενθουσίασε.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.