ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη νέα OS X 10.9.3 beta και iTunes 11.1.6 beta στους εργαζομένους της

Η Apple έκανε διαθέσιμη νέα OS X 10.9.3 beta και iTunes 11.1.6 beta στους εργαζομένους της

OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

Μετά την πρόσφατη διάθεση της τελευταίας OS X Mavericks 10.9.3 beta (build 13D17) στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της η Apple χθες έκανε διαθέσιμη και μια νέα 10.9.3 beta στους εργαζομένους της μαζί με μια pre-release έκδοση του iTunes 11.1.6 beta.

itunes-osx-pre-release

Η νέα OS X 10.9.3 beta (build 13D19) δεν παρουσιάζει κάτι καινούργιο σε κανένα της σημείο από την αντίστοιχη που είχε διαθέσει η Apple πριν λίγες μέρες στους προγραμματιστές της.

To iTunes 11.1.6 έχει ως μεγάλο του χαρακτηριστικό το γεγονός πως επαναφέρει την δυνατότητα συγχρονισμού των επαφών και του ημερολόγιου του iPhone, iPad και iPod Touch από το Mac. Ένα χαρακτηριστικό που η Apple για άγνωστο λόγω το είχε αφαιρέσει ξεσηκώνοντας πολλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις στους χρήστες.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.