ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του iOS 8.1.1

Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του iOS 8.1.1

love_ios_8

Η Apple αργά χθες βράδυ κάνει διαθέσιμη την πρώτη beta του iOS 8.1.1 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Αυτή η αναβάθμιση έρχεται με μια σειρά από διορθώσεις σύμφωνα με το συνοδευτικό κείμενο της Apple.

Πιο χαρακτηριστικά τονίζεται η διόρθωση σφαλμάτων και οι βελτιώσεις επιδόσεων για παλαιότερες συσκευές όπως τα iPad 2 και iPhone 4S.

Στιγμιότυπο 2014-11-04, 4.25.53 μ.μ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της Apple που η εταιρεία κάνει διαθέσιμη μια beta έκδοση για μια patch αναβάθμιση.

Η Apple επίσης όπως σας ενημερώσαμε έκανε διαθέσιμη και την πρώτη beta για το OS X Yosemite ενώ και ένα νέο seed έγινε διαθέσιμο και για το Apple TV.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.