ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του OS X 10.9.3 στους προγραμματιστές της

Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του OS X 10.9.3 στους προγραμματιστές της

OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

H Αpple ξημερώματα χθες έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του OS X 10.9.3 στους εγκεκριμένους Mac προγραμματιστές της μια εβδομάδα μετά από την επίσημη διάθεση στο κοινό του OS X 10.9.2 το οποίο διόρθωσε το SSL bug, Mail και μας έφερε και FaceTime audio.

Το buid αυτής της νέας beta είναι διαθέσιμη στους προγραμματιστές μέσω του Software Update στο Mac App Store, ή ως λήψη στο Apple developer portal

os-x-10-9-3

Στα αξιοσημείωτα αυτής της πρώτης beta είναι η ύπαρξη μιας νέας Retina επιλογής ανάλυσης για 4K οθόνες. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες του OS X με μια συμβατή οθόνη να την ρυθμίσουν σε μεγαλύτερη ευκρίνεια στα 60Hz.

osx_1093_4k_support-800x493

Επίσης ίσως αποτελεί ένδειξη πως η Apple είναι κοντά στην παρουσίαση μια δικής της 4K Thuderbold οθόνης.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.