ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη OS X 10.11.2 beta έκδοση στους beta testers

Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη OS X 10.11.2 beta έκδοση στους beta testers

H Apple κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος OS X 10.11.2 El Capitan στους beta testers, μόλις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης beta έκδοσης στους προγραμματιστές και μία εβδομάδα μετά την δημόσια κυκλοφορία του OS X El Capitan 10.11.1.

Η νέα beta έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω του μηχανισμού αναβάθμισης λογισμικού στο Mac App Store (στην καρτέλα Updates ή Ενημερώσεις) σε όσους είναι εγγεγραμένοι στο πρόγραμμα δοκιμής beta εκδόσεων της Apple. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα beta δοκιμών της Apple (εδώ).

os_x_el_capitan_roundup

Δεν είναι ακόμα γνωστό τι βελτιώσεις θα φέρει η τελευταία αναβάθμιση του OS X El Capitan, αλλά είναι πιθανό να περιλαμβάνει διορθώσεις σε bugs, ενημερώσεις ασφαλείας, και βελτιώσεις λειτουργίας για να διευθετήσει θέμετα που ανέκυψαν από την ημέρα κυκλοφορίας του OS X 10.11.1. Οι σημειώσεις κυκλοφορίας (release notes) της Apple  για την πρώτη beta έκδοση για προγραμματιστές ζητούσαν από τους δοκιμαστές να επικεντρωθούν στα γραφικά, το Wi-Fi, το ημερολόγιο, τις USB σημειώσεις, την εφαρμογή Φωτογραφίες, καθώς και το χαρακτηριστικό Spotlight.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.