ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την 2η public beta του OS X El Capitan

Η Apple έκανε διαθέσιμη την 2η public beta του OS X El Capitan

os_x_el_capitan_roundup-800x409

Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την 2η public beta του OS X El Capitan. Η κυκλοφορία αυτή έρχεται ακριβώς μια μέρα μετά της κυκλοφορίας της 4ης beta του El Capitan για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της εταιρείας και 2 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της 1ης public beta.

Το νέο λοιπόν αυτό build είναι διαθέσιμο σε public testers που έχουν ήδη εγκατεστημένη την beta 1 μέσω της Update ενότητας του Mac App Store ή μέσω του beta web portal της εταιρείας ως ξεχωριστή λήψη. Για να κάνετε εγγραφή και εσείς στο πρόγραμμα αυτό της Apple κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Η 2η αυτή beta είναι ακριβώς η ίδια με την 4η beta που δόθηκε στους προγραμματιστές χθες. Δεν έχουμε παρατηρήσει κάποιες αλλαγές από χθες σε αυτές τις beta πέρα από το γεγονός πως με χαρά διαπιστώσαμε πως η αποδόσεις γίνονται όλα και καλύτερες.

Η Apple αναμένεται να διαθέσει επίσημα στο κοινό το OS X El Capitan κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.