ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την 4η beta του OS X 10.9.3

Η Apple έκανε διαθέσιμη την 4η beta του OS X 10.9.3

OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

Η Apple έκανε διαθέσιμη ακόμη μια beta του επερχόμενου OS X 10.9.3 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η νέα αυτή beta έρχεται μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της 3ης beta που είχε εστιάσει σε μια σειρά βελτιώσεων σε ήδη υπάρχον χαρακτηριστικά.

Η νέα αυτή beta ως είθισται είναι διαθέσιμη στους Mac developers μέσω του Software Update στο Mac App Store ή από το online developer portal

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μια σειρά βελτιώσεων στην 10.9.3 με προσθήκη μάλιστα επιλογής Retina ανάλυσης σε 4K οθόνες καθώς και την δυνατότητα της επαναφοράς συγχρονισμένων επαφών και πληροφοριών του ημερολογίου.

Δεν έχουμε κάποια πληροφορία για το πότε θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό αλλά είμαστε σίγουροι πως κάτι τέτοιο δεν θα αργήσεις ιδιαίτερα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.