ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την 4η OS X 10.9.2 beta στους developers

Η Apple έκανε διαθέσιμη την 4η OS X 10.9.2 beta στους developers

OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

H Apple αργά χθες το βράδυ έκανε διαθέσιμη την 4η beta του επερχόμενου OS X 10.9.2  στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η κυκλοφορία αυτή έρχεται μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία της 3ης beta κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple σύντομα θα έχει διαθέσιμη την εν λόγω έκδοση για το κοινό.

Το νέο αυτό build είναι διαθέσιμο στους Mac προγραμματιστές μέσω του Software Update στο Mac App Store ή μπορούν να το κατεβάσουν από το developer portal της εταιρείας.

os-10-9-2-beta-1024x324

Πέρα από εικασίες δεν ξέρουμε ακριβώς τι νέο μπορεί να φέρει αυτή η αναβάθμιση ούτε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της πέρα από το γεγονός που αναφέραμε παραπάνω το ότι δηλαδή η Apple δείχνει να βιάζεται για την εν λόγω κυκλοφορία.

Η εταιρεία ζήτησε από τους προγραμματιστές της να εστιάσουν στα Mail, Messages, Graphic Drivers και το Voice Over.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.