ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την 5η OS X 10.9.2 beta στους developers

Η Apple έκανε διαθέσιμη την 5η OS X 10.9.2 beta στους developers

iBooks-for-OS-X-Mavericks-Multiple-books

H Αpple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της την 5η beta του OS X 10.9.2. Οι τελευταίες beta για τον εν λόγω λειτουργικό κάνουν πλέον την εμφάνιση τους ανά βδομάδα κάτι το οποίο ίσως σημαίνει πως σύντομα θα έχουμε την επίσημη διάθεση του στο κοινό.

Το νέο αυτό build είναι προσβάσιμο στους προγραμματιστές είτε από το Software Update στο Mac App Store ή από το Apple online developer portal

os-10-9-2-beta-1024x324

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς αλλαγές που φέρνει αυτή η αναβάθμιση αλλά η Apple ζήτησε από τους προγραμματιστές της να εστιάσουν στις εφαρμογές Mail, Messages, καθώς και στα graphics drivers, VoiceOver support, VPN και SMB2.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.