ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την 8η και 6η beta αντίστοιχα του OS X El Capitan σε προγραμματιστές και κοινό

Η Apple έκανε διαθέσιμη την 8η και 6η beta αντίστοιχα του OS X El Capitan σε προγραμματιστές και κοινό

el-capitan-640x359

Η Apple την Δευτέρα κυκλοφόρησε την 8η beta του OS X Εl Capitan στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Το νέο build είναι διαθέσιμο μέσω της Update ενότητας του Mac App Store ή εναλλακτικά μέσω του Apple Developer Center.

H εταιρεία επίσης είχε και ένα νέο build για όσους συμμετέχουν στο public πρόγραμμα της. Αυτή η κυκλοφορία είναι η 6η beta για τους public αυτούς tester και κατά πάσα πιθανότητα είναι πανομοιότυπη με την 8η beta που δόθηκε στους προγραμματιστές.

Η Apple ανακοίνωσε το OS X El Capitan στο συνέδριο των προγραμματιστών της πίσω τον Ιούνιο. Η νέα αυτή μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού για Mac θα έχει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και στην ομαλότητα καθώς και κάποιες μικρές αλλά πολύ χρηστικές αλλαγές στην διεπαφή.

Την περασμένη εβδομάδα η Apple έστειλε προσκλήσεις για το media event της στις 9 Σεπτεμβρίου. Παραμένει άγνωστο το αν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ευρέως στο κοινό εκείνη την ημερομηνία το El Capitan.

To μόνο που γνωρίζουμε ως ημερομηνία είναι το γενικό “μέσα στο Φθινόπωρο” που έχει δώσει η Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.