ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την beta 7 του OS X El Capitan στους προγραμματιστές

Η Apple έκανε διαθέσιμη την beta 7 του OS X El Capitan στους προγραμματιστές

os_x_el_capitan_roundup-800x409

Η Apple την Τετάρτη έκανε διαθέσιμη την 7η beta του OS X El Capitan στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple. Το νέο αυτό build είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές μέσω του Updates section στο Mac App Store ή μέσω του Developer Center της εταιρείας.

Η σημερινή αναβάθμιση έρχεται 2 εβδομάδες περίπου μετά την κυκλοφορία της 6ης beta του λογισμικού και 2 μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του τον Ιούνιο στο WWDC.

Οι περισσότερες αλλαγές που έχουμε δει σε αυτές τις beta έχουν να κάνουν με σημαντικές βελτιώσεις στην μηχανική και τις αποδόσεις του λογισμικού και λιγότερα στην εμφάνιση.

Ούτως η άλλως κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο μιας και το OS X El Capitan εστιάζει ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στην διεπαφή του λογισμικού με πιο αξιοσημείωτες αυτές των Split Screen mode και Spotlight.

Για ότι νεότερο ανακαλύψουμε σε αυτή την νέα 7η beta θα σας ενημερώσουμε σε νεότερο άρθρο.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.