ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta με την νέα Photos εφαρμογή

Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta με την νέα Photos εφαρμογή

os-x-photos-yosemite-1024x679

Το τέλος του iPhoto πλέον είναι κοντά μιας και η Apple ξεκίνησε σήμερα να κάνει διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta έκδοση στους testers της και εκεί για πρώτη φορά βρίσκουμε την νέα Photos εφαρμογή.

Οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην OS X 10.10.3 μέσω του Mac App Store ή μέσω του Developer Center.

H Wall Street Journal που είχε ήδη μια πρώτη εικόνα του λογισμικού αναφέρει πως η Apple θα κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή μέσα στους επόμενους μήνες. Μεγάλο χαρακτηριστικό της νέας Photos εφαρμογής είναι η υποστήριξη του iCloud.

H Αpple συσκευές θα τροφοδοτούν όλες τις υψηλές αναλύσεις των φωτογραφιών στο iCloud και από εκεί θα είναι διαθέσιμες online μέσω της Photo εφαρμογής σε όλες τις Apple συσκευές αναφέρει το άρθρο συνεχίζοντας “Η εφαρμογή Photos έχει μια καθαρή και απλή διεπαφή που θα είναι ιδιαίτερα γνώριμη για όσους έχουν χρησιμοποιήσει την iOS έκδοση.”

Η νέα εφαρμογή επίσης επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζήτηση των φωτογραφιών του με βάση την χρονολογία αλλά και την τοποθεσία. Επίσης ο τρόπος εισόδου στα εργαλεία επεξεργασίας αλλά και τα ίδια τα εργαλεία δημιουργούν μια διαδικασία εύκολη και ευχάριστη.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της νέας αυτής εφαρμογής παρακάτω:

photos-crop-100566812-large photos-editing-100566811-large photos-slideshow-100566816-large photos-import-100566809-large

To iCloud Photo Library αποθηκεύει τα πρώτασ 5GB των φωτογραφιών σας δωρεάν και μετά από αυτό θα πρέπει να πληρώσετε $0.99 τον μήνα για 20GB αποθηκευτικού χώρου ή $19.99 για ένα 1TB.

Η νέα Photos εφαρμογή του OS X σίγουρα θα κάνει την Apple να σταματήσει την λειτουργία του Aperture και του iPhοto αργά ή γρήγορα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.