ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta 7 στους developers και public testers (14D130a)

Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta 7 στους developers και public testers (14D130a)

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο update της έκδοσης OS X 10.10.3 για τους developers και τους public beta testers

10103-build-14D130a-screen

 

H νέα αυτή έκδοση με αριθμό 14D130a του OS X Yosemite 10.10.3 είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τους developers μέσω του Apple Developer Center, όπως επίσης και μέσω του Mac App Store μέσω της καρτέλας ενημερώσεων. Οι Public Beta Testers μπορούν να κατεβάσουν την νέα έκδοση μόνο μέσα από την καρτέλα ενημερώσεων του Mac App Store.

Να θυμίσουμε πως το OS X Yosemite 10.10.3 περιλαμβάνει την νένα εφαρμογή Φωτογραφιών για Mac. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να δείτε, διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο iCloud σας, απευθείας από τον Mac υπολογιστή σας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα αντικαταστήσει την εφαρμογή iPhoto και Aperture όταν το OS X Yosemite 10.10.3 γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.