ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 Yosemite beta 2 στους προγραμματιστές

Η Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 Yosemite beta 2 στους προγραμματιστές

7947999-Dark-Mode-Yosemite.jpg_fit_800_252C600

Μαζί με την δεύτερη beta του iOS 8.3 η Apple έκανε επίσης διαθέσιμη και την δεύτερη beta του επερχόμενου OS X 10.10.3 Yosemite στου εγκεκριμένους Mac προγραμματιστές.

Το build number είναι 14D87h, και όπως και η στην πρώτη beta βρίσκουμε και σε αυτή την νέα Photos εφαρμογή  της Apple που θα αντικαταστήσει το iPhoto και το Aperture στα Macs.

Οι εγκεκριμένοι προγραμματιστές μπορούν να κατεβάσουν αυτή την νέα beta από τον μηχανισμό του Mac App Store Software Update.

Η Apple ζητάει από τους προγραμματιστές της να δώσουν βάση στο Photos καθώς επίσης και στην Wi-Fi συνδεσμολογία και στο screen sharing.

Επίσης η νέα αυτή beta φέρνει και βελτιωμένη υποστήριξη στα emoji. Συγκεκριμένα πλέον έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία (300 νέα) ενώ μπορείτε να παραμετροποιήσετε ένα emoji απλά κάνοντας παρεκτεταμένο κλικ πάνω του.

Emoji-1

Επίσης οι δύο νέα betas τόσο του iOS 8.3 όσο και του OS X 10.10.3 έχουν αντικαταστήσει το emoji του ρολογιού με ένα νέο Apple Watch emoji.

Screen Shot 2015-02-24 at 01.39.46

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.