ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple έκανε διαθέσιμη την watchOS 3.2 beta 2 για το Apple Watch

Η Apple έκανε διαθέσιμη την watchOS 3.2 beta 2 για το Apple Watch

theater-mode-apple-watch-watchos-3-2

Η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την watchOS 3.2 beta 2 για το Apple Watch για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η νέα αυτή beta συμπεριλαμβάνει το νέο Theater Mode που απενεργοποιεί το raise-to-wake χαρακτηριστικό και κάνει mute όλες τις ειδοποιήσεις του χρήστη.

Η Apple επίσης παρουσιάζει το SiriKit για το Apple Watch με αυτή την έκδοση. To SiriKit θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν στις εφαρμογές τους για το Apple Watch της Siri.

watchos-3-2-apple-watch-theater-mode

Theater Mode lets users quickly mute the sound on their Apple Watch and avoid waking the screen on wrist raise. Users still receive notifications (including haptics) while in Theater Mode, which they can view by tapping the screen or pressing the Digital Crown.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.