ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple έστειλε προσκλήσεις για media event στις 9 Μαρτίου

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για media event στις 9 Μαρτίου

Screen Shot 2015-02-26 at 19.18.51

Σημειώστε μια νέα ημερομηνία στο ημερολόγιο σας μιας και σύντομα το πρώτο Apple Event για το 2015 θα λάβει χώρα και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου.

Στο event αυτό αναμένουμε να έχουμε μια πλήρη παρουσίαση του Apple Watch που θα κυκλοφορήσει και επίσημα τον Απρίλιο στην αγορά.

Οι προσκλήσεις σταλθήκαν σήμερα σε επιλεγμένη μερίδα του τύπου όπου πέρα από την ημερομηνία έχουμε και την τοποθεσία του event. Αυτή θα είναι είναι το γνώριμο πλέον Yerba Buena στο San Francisco.

Η Apple ως είθισται δεν αποκαλύπτει κάτι άλλο στην πρόσκληση της πέρα από μια λακωνική πρόταση “Spring forward”

H ώρα λοιπόν του Apple Watch όπως όλα δείχνουν έφτασε και έτσι την Δευτέρα 9 Μαρτίου θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από ότι σήμερα για την πρώτη wearable συσκευή της Apple.

Φήμες για άλλα προϊόντα που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους υπάρχουν και αφορούν το 12 ιντσών retina MacBook Air καθώς και το 12 ιντσών iPad Pro. Πάρα αυτά οι διαρροές ενός τέτοιου hardware δεν υπάρχουν και έτσι ίσως μάλλον είναι νωρίς ακόμη και για αυτά τα δύο προϊόντα.

Σχολιασμός στο φόρουμ  

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.