ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple έτοιμη να κάνει την μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας στην ιστορία της

Η Apple έτοιμη να κάνει την μεγαλύτερη εξαγορά εταιρείας στην ιστορία της

030613-Apple-Beats

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Financial Times η Apple είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της Beats Electronics, η εταιρεία με την παγκόσμια επιτυχία στα είδη ήχου και ακουστικά πρόσφατα λανσάρισε και την δική της streaming μουσική υπηρεσία.

Η  ανακοίνωση αν όλα πάνε καλά μπορεί να γίνει ακόμη και στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Η Apple σύμφωνα με το δημοσίευμα θα εξαγοράσει τόσο την νεοσύστατη μουσική υπηρεσία όσο και το τμήμα του ηχητικού εξοπλισμού της εταιρείας. Αν όλα συμφωνηθούν το management της Beats θα αναφέρει απ ευθείας στον Tim Cook.

Αυτή την στιγμή τόσο η Apple όσο και η Beats αρνούνται να σχολιάσουν την συγκεκριμένη δήλωση.

Η Apple φημολογείται πως θα πληρώσει $3.2 δις κάνοντας την μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της. Ο Tim Cook μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσει πως η Apple δεν θα λυπηθεί τα χρήματα για μια μεγάλη εξαγορά αν αυτή έχει νόημα για την εταιρεία.

Η Financial Times καταλήγει να δηλώσει πως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα αν και οι ομιλίες είναι σε προχωρημένα στάδια, αφήνοντας έτσι το ενδεχόμενο ανοιχτό να ναυαγήσει η συμφωνία.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.