ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple ακόμη δυσκολεύεται να καλύψει την τεράστια ζήτηση για τα iPhone 6

Η Apple ακόμη δυσκολεύεται να καλύψει την τεράστια ζήτηση για τα iPhone 6

1411143301000-iphone091914x020

H Αpple ακόμη και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δυσκολεύεται να καλύψει την τεράστια ζήτηση που σημειώνουν τα iPhone 6 και 6 Plus στις αγορές παγκοσμίως, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έκθεση της γνωστής εταιρείας αναλύσεων αγορών Piper Jaffray.

Διάφορα ερωτηματολόγια σχετικά με το στοκ που συλλέχθηκαν από τον αναλυτή Gene Munster έδειξαν πως το 56% της συνολικής ζήτησης μπορεί να καλυφθεί αυτή την στιγμή από το υπάρχον στοκ στα Apple Stores. Στην ανάλυση του πιστεύει πως το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί στο 80% μέχρι το τέλος αυτού του τριμήνου με μια ομαλή διάθεση να επιτυγχάνετε μετά τον Δεκέμβριο.

Το αξιοσημείωτο επίσης είναι πως η διαθεσιμότητα των νέων iPhone 6 αντί να βελτιωθεί χειροτέρεψε αυτό τον μήνα δείχνοντας το πόσο τεράστια ζήτηση υπάρχει ακόμη στην αγορά.

Η έκθεση επίσης έδειξε πως η παροχή iPhone 6 στο κοινό δέχεται πολύ μεγαλύτερες πιέσεις από το iPhone 5S πέρυσι.

Το παρακάτω γράφημα είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί αυτή την στιγμή.

211234

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.