ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple ανακοίνωσε ένα βελτιωμένο App Store με app bundles/previews, καλύτερη αναζήτηση και πολλά ακόμη

Η Apple ανακοίνωσε ένα βελτιωμένο App Store με app bundles/previews, καλύτερη αναζήτηση και πολλά ακόμη

ios-8-app-store-updates

Προσθέτοντας ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις η Apple στο φετινό WWDC 2014 μας παρουσίασε ένα βελτιωμένο App Store με τις προσθήκες Explore tab και Trending searches που έχουν σκοπό να κάνουν την εύρεση μιας εφαρμογής ακόμη ευκολότερη και γρηγορότερη. Επίσης έχουμε νέο σχεδιασμό των Editor’s Choice εφαρμογών, previews εφαρμογών με μικρά βίντεο καθώς και bundles εφαρμογών.

Η Apple επίσης παρουσιάσει και μια νέα beta test υπηρεσία με την ονομασία TestFlight, και η οποία έρχεται μετά από μια πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας Burstly.

ios-8-testflight

 

iOS-8-app-store-app-bundles

 

ios-8-app-previews

Η Apple τόνισε πως υπάρχουν 1.2 εκατομμύρια εφαρμογές στο App Store αυτή την στιγμή ενώ περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το App Store καθημερινά κάνοντας λήψεις εφαρμογών.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.