ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple ανακοίνωσε πως το iOS 7 έχει υιοθετηθεί από το 78% των χρηστών

Η Apple ανακοίνωσε πως το iOS 7 έχει υιοθετηθεί από το 78% των χρηστών

iOS-7-teaser-iPhone-5s-ad-003-1024x575

H Apple αναβάθμισε την support σελίδα του App Store για τους developers της προσφέροντας νέα δεδομένα σχετικά με την υιοθέτηση του iOS 7. Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα της εταιρείας το νέο λογισμικό της Apple έχει υιοθετηθεί από το 78% των χρηστών που επισκέπτονται το App Store.

Μια αύξηση από τον προηγούμενο μήνα που το iOS 7 είχε φτάσει στο 74%. H αύξηση αυτή οφείλετε κατά πάσα πιθανότητα στις νέες συσκευές iPhone και iPad που πωλήθηκαν μέσα στις γιορτές αλλά ίσως και στην ύπαρξη του iOS 7 jailbreak εργαλείου.

Με τους 3 στους 4 χρήστες να έχουν εγκατεστημένο το iOS 7 αυτό σημαίνει πως οι developers θα πρέπει σύντομα να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές ή να φτιάξουν νέες για αυτή την έκδοση του λογισμικού.

ios-7-usage

 

Σε αυτή την κατεύθυνση και η Apple τον προηγούμενο μήνα ειδοποίησε τους developers της πως από την 1η Φεβρουαρίου νέες εφαρμογές ή αναβαθμίσεις παλαιότερων θα πρέπει να έχουν γίνει build με το Xcode 5 και να είναι συμβατές με το iOS 7 διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.