ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple ανακοίνωσε τον νέας γενιάς M8 για το iPhone 6

Η Apple ανακοίνωσε τον νέας γενιάς M8 για το iPhone 6

screen-shot-2014-09-09-at-18-25-22

Η Apple όπως ήταν αναμενόμενο μας παρουσίασε τον επόμενης γενιάς μικροεπεξεργαστή της για το iPhone 6 με την ονομασία Μ8. Το νέο αυτό τσιπ μπορεί να υπολογίζει την ανύψωση με το ενσωματωμένο βαρόμετρο που περιλαμβάνει και που βλέπουμε για πρώτη φορά σε ένα iPhone.

Η λειτουργία αυτού του νέου χαρακτηριστικού βασίζεται στην ικανότητα του να αναλύει την σχετική πίεση του αέρα.

Η νέες αυτές πληροφορίες που θα συγκεντρώνει θα εμφανίζονται στην Health εφαρμογή του iPhone και έτσι ο χρήστης θα μπορεί να έχει μια εικόνα για το πόσες σκάλες ανέβηκε καθώς και άλλες σχετικές μετρήσεις.

Το τσιπ επίσης έχει το χαρακτηριστικό ότι μπορεί να ξεχωρίζει αν κάποιος τρέχει ή περπατάει κάποια συγκεκριμένη απόσταση όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

appleevent_0199

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.