ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple ανανεώνει το website της , συνενώνει το Online Store με τις σελίδες προϊόντων

Η Apple ανανεώνει το website της , συνενώνει το Online Store με τις σελίδες προϊόντων

Η Apple προχώρησε σε μια ανανέωση του site της και παράλληλα ενσωμάτωσε το Online Store στις προϊοντικές σελίδες του κυρίως site. Πλέον δεν μπορεί κανείς να επισκεφθεί απευθείας το κατάστημα από την διεύθυνση store.apple.com. Για να αγοράσετε μια συσκευή θα πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα με την κατηγορία των προϊόντων στην οποία ανήκει και αντιστοίχως για αξεσουάρ θα πρέπει κάποιος να επισκεφθεί την σελίδα των αξεσουάρ.

Η επίσημη ανακοίνωση της Apple για την αλλαγή αυτή, έχει ως εξής :

“Επανασχεδιάσαμε το Apple.com γνωρίζοντας ότι οι πελάτες μας θέλουν να εξερευνήσουν, περιεργαστούν και ψωνίσουν σε 1 σημείο.  ” Το νέο μας site συγκεντρώνει τα πιο δυνατά και καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο του κεντρικού μας site όσο και του online store, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν σε έναν κομψό και λειτουργικό προορισμό να μάθουν και να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται, αντί να πρέπει να περιηγούνται σε 2 διαφορετικά sites.”

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια screenshots που ετοιμάσαμε και μοιραστείτε μαζί μας τα σχόλιά σας στο φόρουμ μας.

1 2 3 4 5

 

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.