ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple από το 3ο τρίμηνο του 2014 θα παρουσιάσει iWatch, iPad, iPhone, και Apple TV αναβαθμίσεις

Η Apple από το 3ο τρίμηνο του 2014 θα παρουσιάσει iWatch, iPad, iPhone, και Apple TV αναβαθμίσεις

chart

Η Apple ετοιμάζετε πυρετωδώς για την παρουσίαση αλλά και κυκλοφορία μιας σειράς προϊόντων αρχής γενομένης από το τρίτο τρίμηνο του 2014 και φτάνοντας μέχρι και το τέλος του έτους.

Αυτό υποστηρίζει ο σήμερα ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής της KGI Research, Ming-Chi Kuo. Μάλιστα στην έκθεση του παρουσίασε και το παραπάνω χρονοδιάγραμμα παρουσίασης των προϊόντων της Apple. Έτσι λοιπόν πιστεύει πως η Apple θα ξεκινήσει την αντεπίθεση για φέτος με μια μικρή αναβάθμιση στους iMac.

Όμως κατά το τέλος του τρίτου τριμήνου και συνεχίζοντας μέχρι και το τέταρτο τρίμηνο η Apple θα μας παρουσιάσει και θα λανσάρει στην αγορά όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της: iPad Air, iPad Mini, Apple TV και MacBook.

Τα δύο νέα προϊόντα θα είναι το iWatch το οποίο ο Kuo πιστεύει πως θα έρθει σε 2 μεγέθη και το 4.7 ιντσών iPhone. To 5.5 ιντσών iPhone που φημολογείται πως καθυστερεί η παραγωγή του εξαιτίας προβλημάτων θα γίνει διαθέσιμο στην καλύτερη στο τέλος του 2014 ή ίσως στις αρχές του νέου έτους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.