ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple βελτιώνει την Siri και απομακρύνει τους συσχετισμούς της με την Google

Η Apple βελτιώνει την Siri και απομακρύνει τους συσχετισμούς της με την Google

Iphone_siri_header

Η Apple δουλεύει συνεχώς προς την βελτίωση της φωνητική υπηρεσίας της Siri και μάλιστα προσπαθεί σκληρά να απομακρύνει συσχετισμούς και υποστήριξη από την Google αναφέρει σημερινή αναφορά του MacRumours μεταφέροντας έκθεση του γνωστού αναλύτη Gene Munster.

Σύμφωνα με την έκθεση του αναλυτή η βελτίωση της Siri από το iOS 6 στο iOS 7 έχει να κάνει με την επίδοση της υπηρεσίας σε περιοχές και περιβάλλοντα με υψηλό θόρυβο. Η Siri πλέον μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα σε ένα τέτοιο περιβάλλον με μια ευστοχία 94% σε σύγκριση με το 83% που είχε στο iOS 6. Επίσης η ικανότητα της να απαντάει εύστοχα σε ερωτήσεις αυξήθηκε στο 79% από το 77% που είχε στο iOS 6.

155571

Σημαντικό αποτελεί και το γεγονός πως τον Δεκέμβριο του 2012 σε μια σειρά από τεστ οι απαντήσεις της Siri συσχετιζόντουσαν με την Google σε ένα ποσοστό της τάξης του 27% ενώ τώρα η συσχέτιση και αναφορά βρίσκεται μόλις στο 4% με την Apple να χρησιμοποιεί απαντήσεις από τα Bing, Wikipedia, και WolframAlpha.

155572

Συγκρίνοντας την Siri με το Google Now και οι δύο υπηρεσίες πήραν ένα “C+” ως βαθμολογία. Με το Google Now να δίνει καλύτερες απαντήσεις και την Siri να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το λογισμικό στο οποίο είναι εγκατεστημένη.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.